Slatka linija

Čoko šljiva i Čoko malina sa bosiljkom

Čoko šljiva i Čoko malina sa bosiljkom su izuzetni delikatesni deserti u domaćoj radinosti, ukusni, jedinstveni, namenjeni sladokuscima, ali i onima koji pokušavaju da naprave balans između zdravog života i hedonizma. Čoko šljiva i Čoko malina predstavljaju elegantan i lep poklon povodom ma koje prilike, za rođendane, godišnjice, 8. mart, za praznike ili kao znak pažnje. Lepo su upakovane, ukusne i kvalitetne. Naši proizvodi su namenjeni potrosačima koji vole šljivu i vole čokoladu, zatim uživaju u egzotičnim umirujućim i lekovitim sastojcima i ukusima bosiljka i maline, žele da probaju nešto novo a domaće. Kako su pakovanja sa tri vrste čokolade i različitih težina, proizvod mogu da konzumiraju i oni koji vode računa o zdravom ili specifičnom načinu ishrane, jer nudimo i crnu čokoladu koja u kombinaciji sa bosiljkom i malinom može da zadovolji i najstrože krtierijume zdrave hrane. Mala pakovanja mogu da zadovolje potrebu za nečim slatkim ali u strogo doziranim količinama, a oni koji veruju u izuzetno lekovita svojstva bosiljka i maline mogu da naš desert dožive kao lek.

 

  1. Čoko-šljiva, celofanska ambalaža 3/1 – cca 45 gr. … 95 din.
  2. Čoko-šljiva, celofanska ambalaža 5/1 – cca 75 gr. … 150 din.

Čoko malina sa bosiljkom

Šljive i maline su voće po kojima je Srbija prepoznatljiva na svetskom trzištu. Tehnologija izrade deserta je jednostavna i mi smo je brzo usvojili. Takođe, ambalaža u koje se pakuju Čoko šljiva i Čoko malina su naši proizvodi, tako da možemo reći kako u svim segmentima izrade i pakovanja učestvuju osobe sa smetnjama u razvoju. Novi proizvod, čoko desert sa bosiljkom i malinom je izazov koji smo uspešno savladali. Puratos sa svojim tehnolozima i poslastičarima nam je mentor, a liofilizovane maline obezbeđujemo donacijom preduzeća VanDrunen Farms Europe. Bosiljak, organski gajimo u okviru centra za hidroponsku proizvodnju povrća i začinskog bilja, a šljive nabavljamo sa sela.

Domaće suve šljive, liofilizovane maline i organski bosiljak kombinujemo sa tri različite vrste belgijske čokolade. Bosiljak i ako nije začin poreklom sa našeg prostora, važi za božansku biljku koja ima izuzetna svojstva te je zato jedan od najčesće korisćenih začina. Pominje se, da sa jedino u Maleziji stavlja i u čokoladu. Mi gajimo bosiljak na jedinstven način, hidroponskom tehnologijom. Gajimo ga u specijalnim boksevima za hidroponiju, u vodi, pod svetlošcu led lampi, i uz korisćenje tečnih organskih đubriva.

Čoko sljiva

Čoko šljiva je desert prisutan već tri godine na tržištu u okviru našeg keteringa i kao korporativni poklon. Čoko malina sa bosiljkom je u ponudi u poslednjih godinu dana. Čoko šljivu smo razvili u okviru projekta Fondacije Ana i Vlade Divac „Ideja za bolje sutra“. Podršku u razvijanju tehnologije za izradu ovih delikatesa dobili smo od Puratosa, belgijske firme za uvoz sirovina za pekare i poslastičarske radnje.

nasa-kuca-kuhinja

Cenovnik

Čoko-šljiva, celofanska ambalaža 3/1 – cca 45 gr. … 95 din.

Čoko-šljiva, čvrsta ambalaža – cca 100 gr. ……………350 din.

Čoko-šljiva, rinfuz  – kg. ……………………………………..1.380 din

Čoko-malina, celofanska ambalaža 5/1 – cca 65 gr. …180 din.

Čoko-malina, čvrsta ambalaža cca 250 gr. …………….. 680 din.

Čoko-malina, rinfuz – kg. ……………………………………. 1.750 din.

Čoko-šljiva, celofanska ambalaža 5/1 – cca 75 gr. … 150 din.

Čoko-šljiva, čvrsta ambalaža – cca 250 gr. …………….550 din.

Čoko-malina, celofanska ambalaža 3/1 – cca 45 gr…. 120 din.

Čoko-malina, čvrsta ambalaža cca 110 gr. ………………420 din.

Čoko-mix, rinfuz – kg. ………………………………………. 1.480 din

Naši proizvodi su zanatski izrađeni od prvorazredne belgijske čokolade i najkvalitetnije domaće šljive i maline. U izradi svih proizvoda vrlo aktivno su uključeni naši korisnici/ce.